Spolek dobšických vinařů

Akce spolku

XIX. ročník Putování po dobšických sklípcích,  17. února 2024 je minulostí

Vážení přátelé vín dobšických vinařů,
tradiční únorová akce členů Spolku dobšických vinařů je minuloatí. Letošní akce proběhla za dobrčho počasí, déšť ustal se začátkem akce a dokonce vysvitlo slunce a panovala tak tradičně dobrá nálada. Zpestřením byly všudepřítomné masopustní masky a s tím spojené dění, zakončené večerní zábavou.

Účast byla přibližně 550 návštěvníků (poslední aktualizace) kteří zakoupili vstupenku, reálná účast byla asi o 300 osob vyšší. Při této příležitosti je dobré poznamenat, že zakoupením symbolického vstupného podporujete rozpočet akce. Tiskoviny, skleničky, propagace, toalety atd., vše něco stojí. Pokud si vezmete svoji skleničku, nebo zakoupíte pouze skleničku a bločky připravíte náš spolek o 100,-Kč resp. 40,-Kč - tak se můžete "radovat" z úspory. Je to smutné, letos bylo takových účastníků možná čtvrtina. Argument skleničku nekupuji, protože jich mám z ostatních akcí dost a není to kam dávat doplňuji radou - ponechte skleničku některému vinaří, třeba i jako projev sympatií.

Pro připomenutí jsou níže odkazy na tiskoviny k proběhlé akci. Kontakty na jednotlivé vinaře najdete rovněž na webu v sekci Členové spolku, pod aktualizovanou mapkou sklepů.

Děkujeme za Vaši účast na společné akci spolku a neváhejte oslovit své oblíbené vinaře poptávkou.

Těšíme se na Vaši návštěvu při letní akci.

Členové Spolku dobšických vinařů



Putováni po sklípcích - únor 2024

Katalog vinařů, vín a mapka stanovišť >>>

Odkaz na Znojemský deník >>>

Poděkování patři i Standovi Nováčkovi za poskytnuté fotografie i reportáž do Znojemského deníku.



Obsah sekce Akce spolku

Navigace

Rychlé volby

Změna vzhledu

PDA verze
důvod: vyžádána přístupná verze