Spolek dobšických vinařů

Akce spolku

XV. ročník Dobývání dobšických sklípků, v sobotu 6. července 2024 je minulostí

Vážení příznivci vinařských akcí v obci Dobšice,
letní akce pořádaná spolu s obcí Dobšice, tradičně v době tentokráte 215. výročí napoleonské bitvy 6. července 2024 je za námi.

Za pěkného, ač trochu více parného letního počasí zavítalo na akci cca 600 platících (legálních) návštěvníků. Podle dobré nálady ve vinařských uličkách a sklípcích a stanovištích vinařů lze usoudit, že tato tradiční letní akce má své věrné příznivce. Atraktivitě přispěl samozřejmě i bohatý kulturní program v uličkách, sklepích a samozřejmě i atraktivita spojená s přípomínkou bitvy u Znojma.

Zmíněný počet platících návštěvníků, kteří správně pochopili, že zakoupení vstupenky není zbytečností, ale důležitou součástí rozpočtu akce a podporou organizátorům v jejich snaze zlepšovat své služby, patří VELKÝ dík. Faktem zůstává, že přibližně stejna nebo větší část vyhodnotila vše tak, že je zbytečné kupovat vstupné, skleničku, katalog a že stačí vyrazit rovnou do sklípků, což učinili. Tato skutečnost a nepochopení že vše něco stojí bohužel nadále přetrvává a nepomohla tomu ani možnost úhrady vstupného u kteréhokoliv vinaře.

Závěrem dovolte poděkovat všem účastníkům a pro připomenutí je níže galerie fotografií od Standy Nováčka, kterému rovněž děkujeme.

Členové Spolku dobšickýxh vinařů



Tiskoviny pro připomenutí:

XV. ročník Dobývání dobšických sklípků, v sobotu 6. července 2024

Mapka Dobýváni ...SDV 2024

Katalog vinařů, vín a mapka stanovišť >>>



Obsah sekce Akce spolku

Navigace

Rychlé volby

Změna vzhledu

PDA verze
důvod: vyžádána přístupná verze